Јужна Аустралија

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Јужна Аустралија

Јужна Аустралија је држава у јужном средишњем дијелу Аустралије.
Карактеристика јужне Аустралије је изузетно дивља природа. Овде се налазе литице Бунда, које гледају на 100 км Великог аустралијског залива, пространост пусте земље равнице Нулларбор и црвене дине пустиње Симпсон. Главни град је Аделаиде и назвао је "град цркава" и познат по својој богатој културној баштини. Налази се у близини винограда долине Баросса и заштићених плажа полуострва Флеуриеу.
Јужна Аустралија граничи са другим копненим државама и са сјеверном територијом; на западу граничи са Јужном Аустралијом, на северу са Северном територијом, југоисточно од Викторије, на југу од Велике аустралске бјелине.
Цијене некретнина за продају у Јужној Аустралији и посебно за домове у Аделаидеу настављају расти, посљедњи подаци показују да је средња вриједност поновно досегла рекордан ниво.
Према последњим кварталним подацима, средња вредност куће Аделаиде је достигла историјски максимум са порастом од 3,87% у последњих 12 месеци и 0,43% више него у претходном кварталу.

Упркос овом расту, Јужна Аустралија остаје најпогоднија држава у Аустралији и има много позитивних аспеката у свему томе.

Град Холдфаст Баи је био општинско подручје са најбољим приносима, са вредностима некретнина порасле су за 11,54% за годину и 13,87% за квартал.
На периферији са више од 10 продаја за друго тромесечје 2018. и 2017., Ст Георгес и Норвоод, оба у источном предграђу Аделаидеа, били су једина предграђа која су достигла просек од милион долара. На основу истих критеријума, највећи раст остварио је Хенлеи Беацх, са вриједностима некретнина од 23,46%.

Недавна надоградња Хенлеи Скуареа била је огромна карта за купце заинтересоване за продају некретнина у Јужној Аустралији.
Ово је значајно побољшало обални начин живота и сада нуди људима изванредан избор кафића, ресторана, продавница и барова и много могућности за продају некретнина у Јужној Аустралији.

Локација предграђа, близу плаже, пет минута од аеродрома, 10 минута од Гленелга и лако доступна из града, учинила га је невјеројатно популарним код широког спектра купаца који траже некретнине за продају у Јужној Аустралији. Многи људи у источним предграђима желе да се повуку на плажу, тако да много новца долази у предграђе и вредности ће сигурно наставити да расту у области Хенли.

Сва околна предграђа постају све вреднија због своје популарности, управо кроз Сеатон, Фулхам и Фулхам Гарденс

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB